Argint Coloidal 10ppm * 100ml Agnes Mărește

Argint Coloidal 20ppm *50ml Agnes

New product

Folosirea geometriei sacre, a apei structurate şi a dispozitivelor tahionice în procesul de producţie măresc simţitor gradul de beneficitate şi calitatea produsului finit, nemaiîntâlnită la alte produse.Concentraţia este ideală pentru întărirea sistemului imunitar, redând astfel organismului capacitatea de a se vindeca singur.

More details

9,99 lei tax excl.

Informații

Concentraţia este ideală pentru întărirea sistemului imunitar, redând astfel organismului capacitatea de a se vindeca singur.

Pentru uz intern Argentum+® poate fi administrat astfel:

ARGENTUM+ SUPERCONCENTRAT

ARGINT COLOIDAL 30ppm 

500ml 

AGNES ITARA

Argentum+ SuperConcentrat 30ppm-parti per milion- (30mg/l)*


Administrat în cazul apariţiei simptomelor răcelii sau gripei, afecţiunile nu vor evolua.

Cicatrizarea rapidă a plăgilor şi arsurilor este un argument care situează acest produs în topul celor cu acţiune imediată.

Pentru uz intern Argentum+ SuperConcentrat poate fi administrat în două moduri:
1. ca atare, nediluat, cu o linguriţă sau măsură din plastic sau sticlă.
2. diluat în apă, ceai, lapte sau sucuri.

Doze şi mod de utilizare:
• 5 ml dimineaţa şi seara, de preferat înainte de mese. Această cantitate este suficientă pentru intreţinerea generală a sănătăţii în special primăvara, toamna şi în sezonul rece.
• 10ml dimineaţa şi seara, de preferat înainte de mese. Această cantitate este utilizată cu succes pentru potenţarea sistemului imunitar.
• Peste 20ml pe zi. La recomandarea medicului doza poate fi mărită şi adaptata în funcţie de reacţia organismului. Atenţie! Este absolut necesar să se consume minimum 2,5 l de apă pe zi pentru o eficienţă mai mare în eliminarea toxinelor.
• Doza de şoc: Atunci când sesizaţi primele simptome ce semnalează apariţia unei răceli sau a unei stări gripale, se recomandă folosirea unei doze de 70ml pe zi, în mai multe prize, timp de două sau trei zile consecutiv, pentru a opri dezvoltarea agenţilor patogeni. Este absolut necesar să se consume minimum 2,5l de apă pe zi pentru o eficienţă mai mare în eliminarea toxinelor.

Argentum+ SuperConcentrat poate fi folosit şi în următoarele moduri:
1. apă de gură
2. pentru îngrijirea cavităţii bucale (gargară)
3. în inhalaţii
4. picături în ochi, nas, urechi
5. pulverizat pe arsuri sau plăgi (accelerează procesele de cicatrizare)
6. în cosmetica de îngrijire a feţei şi a decolteului, ca tonic şi purificator al porilor pielii
7. pulverizat ca odorizant (pentru mirosurile neplăcute)
8. pentru îngrijirea părului, a pielii şi a unghiilor
9. adăugat în apa de baie: 25ml/apa din cada plină pe jumatate (purificator al porilor pielii)
10. băi de picioare şi băi de şezut: 10ml (le potenţează efectele)
11. pentru întreţinerea igienei zonei intime. În spălături vaginale se foloseşte o cantitate de 5ml Argentum+ SuperConcentrat 30ppm. Se recomandă păstrarea soluţiei în zona respectivă 5-10 minute pentru o absorbţie cât mai bună.
12. clisme: se adaugă 10ml în soluţiile special pregătite.
13. pulverizat după ras
14. în comprese sau cataplasme pentru o mai bună penetrare în ţesuturi a principiilor active
15. pulverizat pe faţă, ochi, tâmple, ceafă, în stările de oboseală datorate lucrului prelungit în faţa calculatorului
16. pulverizat local în cazul înţepăturilor de insecte
17. pulverizat pe toată suprafaţa afectată în cazul arsurilor solare, în paralel cu consumul intern (doza şoc)
18. pulverizare pe întreaga suprafaţă a corpului în caz de febră, în paralel cu consumul intern (doza şoc)

Efectele secundare ale utilizării Argentum+ SuperConcentrat nu există.

Acest produs nu este toxic sau alergenic, nu afectează ficatul, rinichii sau alte organe ale corpului.

Pericolul acumulării particulelor de argint în organism nu există. Având dimensiuni nanometrice, acestea se elimină în mod natural în trei zile.

Nu creează fenomene de dependenţă sau obişnuinţă, fiind posibilă administrarea de lungă durată.

Ionii de argint (Ag+) nu interacţionează cu niciun medicament sau remediu.

Argentum+ SuperConcentrat 30ppm este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată.

Informatii: 0239/691640
Comenzi telefonice: 0728939568, 0728939569

DETALII SUPLIMENTARE DESPRE ARGINTUL COLOIDAL IONIC:
ARGINTUL COLOIDAL IONIC - proprietăţi şi mod de utilizare -
Produs de firma românească AGNES ITARA SRL în colaborare cu PURE LIFE SRL, Argintul coloidal ionic ARGENTUM+® este unic prin modalitatea de producere şi calitatea produsului finit.

Printr-o metodă 100% naturală, patentată, se obţine o soluţie cu Ph bazic, bogată în ioni de argint (93%) în concentraţii de 5, 10, 20, 25 sau 30 PPM –parti per milion - (mg/l), în funcţie de categoriile de consumatori cărora le sunt destinate.

Folosirea geometriei sacre, a apei structurate şi a dispozitivelor tahionice în procesul de producţie măresc simţitor gradul de beneficitate şi calitatea produsului finit, nemaiîntâlnită la alte produse.

Argintul coloidal ionic ARGENTUM+® este un remediu unic Argintul este
letal pentru bacterii, virusuri, fungi, în peste 650 de tipuri de afecţiuni, fără a fi toxic pentru organismul uman. Un antimicrobian convenţional este eficient împotriva a şase sau şapte tipuri de germeni, generând cel mai adesea efecte secundare nedorite

Este cunoscut faptul că agenţii patogeni dezvoltă în timp rezistenţă la acţiunea medicamentelor de sinteză.

Cu toate acestea, germenii vor fi întotdeauna neutralizaţi în contact cu
Argintul.

Organismele care induc boala sunt structuri monocelulare care
trăiesc în mediu acid. Acestea respiră cu ajutorul unei enzime.

Particulele de Argint neutralizează această enzimă rezultând sufocarea şi moartea agentului patogen într-un interval record, până la 6 minute.

Argintul coloidal ionic ARGENTUM+® dovedeşte o eficienţă superioară datorită: ionilor de argint [Ag+], apei structurate, Ph-ului bazic, particule
coloidale extrem de mici.

Compoziţie:
Soluţia de Argint coloidal ionic ARGENTUM+® conţine ioni de argint încărcaţi cu sarcină electrică pozitivă şi particule de argint de dimensiuni nanometrice, suspendate omogen în apă pură, distilată şi structurată.

Proprietăţi:
1. Dimensiunea medie ale particulelor non-ionice de argint: 2,7nm
conform analizei TEM.
2. Puritatea argintului: 99,99% conform analiz
ei IMNR.
3. Puritatea apei: <1uS/cm, testată microbiologic şi toxico-chimic. Apa este demineralizată, deionizată, distilată şi structurată.
4. Folosirea apei structurate adaugă produsului un efect terapeutic deosebit. Apa este structurată prin metodade structurare hexagonală, procedură ce permite apei să înmagazineze cea mai mare cantitate de energie (măsurabilă cu ajutorul aparatului Kirilian sau analizei NMR).
Structurarea hexagonală a moleculelor de apă, permite acesteia să devină semiconductoare, avândun efect extraordinar asupra celulelor corpului uman. Apa structurată optimizează arderile de oxigen la nivel celular prelungind astfel durata de viaţă a micii uzine. Determină structurarea ADN-ului şi a fluidelor intracelulare, împiedicând mutaţiile celulare ce pot determina apariţia unor afecţiuni grave.

Folosind în procesul de producţie apa structurată se facilitează
dispunerea simetrică a particulelor de argint, formânduse o reţea cristalină hexagonală microscopică. Această dispunere facilitează menţin
erea în suspensie a particulelor pe o perioadă îndelungată de timp şi împiedică fenomenul de conglomerare a particulelor. Totodată prin prezenţa unui înalt câmp Zeta potenţial, eficacitatea terapeutică a soluţiei este crescută.
5. Pentru obţinerea Argintului coloidal-ionic, se foloseşte o metodă complexă, naturală, fără adaos de săruri, conservanţi, aditivi sau alte substanţe chimice. Metoda este considerată de specialişti ca fiind
excelentă din punct de vedere terapeutic, nu este agresivă şi nu dăunează mediului.
6. În timpul procesului de maturare a Argintului coloidal-ionic, se foloseşte simbolul grafic ancestral „Floarea vieţii”. În corelaţie cu cercetările Dr. Masaru Emoto privitoare la „memoria apei”, folosirea acestui simbol adaugă un plus de beneficitate soluţiei.
7. Produsul conţine un procent ridicat de ioni de Argint încărcaţi cu sarcină electrică pozitivă (+) care au proprietatea de a reface circuitul bioelectric celular şi câmpul biomagnetic al organismului, oxigenând
corpul, totodată mărind rezistenţa la acţiunea agenţilor patogeni.
Efectul sinergic generat de îmbinarea tuturor proprietăţilor enumerate mai sus garantează un produs de înaltă calitate, redând organismului puterea de a se vindeca singur.

Principalele acţiuni ale Argintului coloidal-ionic:
antiviral

antibacterian

antifungic

antimicotic

antiseptic

antioxidant

antiinflamator

puternic întăritor al sistemului imunitar

Indicaţii:
Cercetările medicale arată că Argintul coloidal-ionic este eficient şi activ în peste 650 afecţiuni:
infecţii microbiene, fungice, parazitare şi virale atât interne cât şi externe: ale tractului digestiv, ale sistemelor respirator şi urinar, boli autoimune, arsuri, răni, ulceraţii şi în tratarea organelor senzoriale.

Poate fi folosit ca adjuvant în boli ale sistemului de reproducere feminin şi ale sistemului circulator, precum şi pentru rezolvarea eficientă a unor complicaţii infecţioase.

Este recomandat în afecţiuni tiroidiene, somnambulism şi anorexie nervoasă.

Cazuistica arată că argintul poate fi folosit drept adjuvant în: amenoree, amenoree psihică, amnezie, andropauză, anemie, anexită, anemie megaloblastică, angină pectorală, angoasă, anorexie, anorexie
psihică, anxietate, apendicită cronică, arsuri, arteroscleroză, artralgii, artrită, artroză , astenie fizică, astenie musculară, astenie psihică, atonie musculară, atripsie, atrofie musculară, boala fânului, boli
infecţioase, bronşită, cataractă, cefalee , cistită, colagenoze, colici intestinale, comoţie cerebrală (preventiv), confuzie mintală, constipaţie, convalescenţă, coxartroză, crampe musculare, decalcifiere osoasă, demineralizare, depresie, dermită, eczemă, emfizem pulmonar, enterită, eripizel, escare, faringo-amigdalită, febră, furuncul, gripă, gută, guturai, herpes, hipertensiune arterială, hipotonie musculară,
hepatită cronică, infarct miocardic (preventiv), infarct pulmonar (preventiv), infecţie cu escherichia coli (e. coli), infecţie urinară, infecţii bacteriene cronice, inflamaţii, insolaţii, insomnie, insuficienţa activităţii
glandelor suprarenale, insuficienţă cardiacă cronică, insuficienţă renală cronică, intervenţii chirurgicale (pre- şi postoperator), ipohondrie, iritabilitate psihică, keratită, labilitate psiho-emoţională, laringită,
leucocitoză, leucopenie, leucoree, litiază biliară, lumbago de cauză artritică, mastită, menopauză, mialgii, micoză cutanată, miocardită, mononucleoză infecţioasă, neurastenie, oreion, orjelet, orhită, panică, pareză, pericardită, pesimism, pioree alveolo-dentară, plăgi (cicatrizare dificilă), pneumonie virală, polineuropatii, psoriazis, rahitism, ramolisment cerebral, retard psihic, reumatism articular, rinofaringită, rinoree apoasă, rinoree purulentă, rubeolă, rujeolă, scădere în greutate, scăderea imunităţii, scăderea memoriei (faza de prenescenţă), schizofrenie, scleroză multiplă, senescenţă, sindrom down, sinuzită cronică, spasmofilie, spondilită ankilopoietică, stafilococie cutanată, sterilitate, stomatită, stres, susceptibilitate, tetanie, traheită, tulburări ale reflexelor (diminuare), tulburări de atenţie, tulburări de digestie şi de absorbţie, tuse, ulcer gastric şi duodenal, unghii deformate , uretrită, vaginită, varice, veruci, viroze, zona zoster.

Un studiu de ultimă oră, publicat în reviste de referinţă, susţine cu argumente şi dovezi concrete faptul că în prezenţa ionilor de argint din soluţia cu argint coloidal-ionic organismul îşi produce singur propriile
celule STEM. Aceasta ar putea explica de ce urmele rănilor care au fost vindecate cu ajutorul Argintului coloidal-ionic sunt mult mai mici
(existând cazuri de vindecare rapidă, în care nu au mai rămas urme pe corp) comparativ cu urmele lăsate în urma cicatrizărilor sub acţiunea altor tipuri de tratament.

Mod de utilizare:
Soluţia cu Argint coloidal-ionic poate fi utilizată intern (ca supliment alimentar) sau extern:
în inhalaţii, pentru îngrijirea cavităţii bucale (gargară); picături în ochi, nas şi urechi; în soluţii pentru clismă; pentru igienă şi tratamente în zona intimă; pentru îngrijire a părului, pielii şi a unghiilor, prin pulverizare sau comprese; ca soluţie tonică şi purificatoare în cosmetică; pentru înlăturarea mirosurilor nedorite ale corpului;

INTERN:
1. Pentru întreţinerea generală a sănătăţii şi pentru întărirea sistemului imunitar, se administrează 10-30ml (în funcţie de concentraţie–
vezi etichetă) pe zi. Această cantitate este considerată nutritivă
şi e utilizată cu succes atunci când se doreşte o cură generală de detoxifiere, purificare, regenerare şi armonizarea sistemului
imunitar (acţiunea de imunomodulator).

2. La recomandarea medicului cu competenţă naturistă, doza poate fi mărită şi adaptată în funcţie natura afecţiunii. Orice cantitate peste 30ml pe zi este considerată a fiterapeutică şi se administrează conform
reco mandărilor.

3. Atunci când sesizaţi primele semnalmente de răceală sau stare gripală, se recomandă folosirea unei doze de şoc de maxim 100ml pe zi, în mai multe reprize, timp de una până la patru zile consecutiv.
Nu există efecte secundare ale consumului de Argint coloidal-
ionic. Acesta nu este toxic şi nu afectează ficatul, rinichii sau alte organe vitale al corpului.

Argint coloidal-ionic ARGENTUM+nu interacţionează cu nici un alt medicament sau remediu. Consumul de Argint coloidal-ionic
nu prezintă risc de supradozaj.

Deoarece nu funcţionează ca un antibiotic clasic, Argint coloidal-ionic nu afectează flora benefică din tractul digestiv.

Ca şi oricare alt produs natural precum usturoiul sau ghimbirul, Argint coloidal-ionic, fiind bio accesibil şi bio activ, de fapt ajută în procesul de asimilare a sa fiind acceptat cu uşurinţă de către organism.

Atunci când este utilizat intern, nu sunt necesare suplimente “probiotice” pentru a proteja flora intestinală de acţiunea soluţiei coloidal-ionice.

Argintul coloidal-ionic nu se acumulează în organism. Acest produs unic face posibilă eliminarea particulelor de Argint în mod natural, în trei zile. Acest aspect este dovedit prin teste de specialitate (studiul Altman) şi
este posibil datorită faptului că particulele de Argint existente în soluţie sunt extrem de mici (de o mie de ori mai mici decât cea mai mică celulă a corpului uman).

EXTERN:
Inhalat sub formă de vapori foarte fini cu ajutorul nebulizatorului.

Sub formă de picături în ochi, urechi şi nas.

Aplicată topic, pe piele (prin pulverizare sau comprese).

Pentru îngrijirea cavităţii bucale, prin clătire sau sub formă de
gargară.

Pentru îngrijirea părului şi a unghiilor, prin pulverizare sau comprese.

Datorită efectului astringent, poate fi folosit zilnic ca o soluţie tonică pentru întreţinerea feţei şi a tenului expus în general. Acest obicei menţine pielea tonică şi profund purificată.

Este recomandat în întreţinerea igienei zonei vaginale, pentru bărbaţi prin pulverizare locală iar pentru femei prin spălături folosindu-se o cantitate de 20ml nediluată sau amestecată cu un ceai sau macerat de plante. Nediluat, se recomandă păstrarea soluţiei deArgint coloidal-
ionic în interior timp de 5-10 minute pentru o cât mai bună absorbţie.

În cazul existenţei unui tratament, Argintul coloidal-ionic nu interacţionează cu medicamentele.

Sub formă de clismă. Se poate folosi 20ml diluat în soluţia pregătită în acest scop.

Efectul de înlăturare a mirosurilor nedorite poate fi obţinut prin pulverizare locală (antibacerian).

Istoric:
Virtuţile terapeutice şi dezinfectante ale Argintului erau cunoscute încă din antichitate, el fiind foarte apreciat în India, Egiptul antic şi Babilon. La rândul său, celebrul medic şi alchimist Paracelsus îl utiliza ca
ingredient secret în remediile contra infecţiilor.

Este cunoscut faptul că în Evul Mediu Europa a fost devastată de epidemii. Acestea au afectat mai ales oamenii care trăiau în mediul rural şi orăşenii sărăci. Nobilii şi aristocraţii au rămas neatinşi şi chiar s-a
crezut că nobilimea beneficia de o protecţie specială. În realitate

Argintul a fost cel care i-a ferit, datorânduse faptului că apa şi vinul aristocraţilor erau păstrate în vase de argint. De asemenea ei foloseau
farfurii, tacâmuri şi pahare de argint.

Până în secolul trecut Argintul a fost utilizat cu succes ca antibiotic cu mult înainte de penicilină.

În zilele noastre, proprietăţile dezinfectate ale Argintului sunt utilizate în felurite domenii:
Filtre de Argint pot fi găsite în sursele de apă ale avioanelor şi navetelor spaţiale pentru a garanta o apă fără germeni. Pe staţia spaţială Mir,
Argintul este folosit pentru a steriliza apa reciclată.

Argintule utilizat şi pentru a înlocui clorul din piscinele de înot, deoarece are o acţiune germicidă mai puternică decât acesta şi nu are mirosul şi
celelalte efecte neplăcute ale clorului (de exemplu îroşirea şi usturimea ochilor).

Starea coloidală, o stare naturală:
Argintul coloidal-ionic poate fi definit ca o soluţie ce conţine particule extrem de fine de Argint pur, suspendate în apă, ceea ce îl face foarte uşor de asimilat de către organism. Cu cât este mai pur Argintul şi
cu cât sunt mai mici particulele de Argint, cu atât mai mult creşte eficienţa sa în vindecare.

Starea coloidală nu este o stare fizico-chimică neobişnuită, artifici
ală, ci este starea naturală a metalelor aflate în ţesuturile vii. De exemplu fierul din sângele nostru se află în stare coloidală. Toate mineralele din fructele şi legumele proaspete sunt în stare coloidală. Pentru ca organismul să poată să absoarbă şi să folosească mineralele şi nutrienţii, ele trebuie să fie în stare coloidală.

Majoritatea medicamentelor de sinteză se află într-o stare anorganică, cristalizată, specifică materiei inerte, moarte.

Ajunse în trup, ele trebuie aduse în stare coloidală înainte să poată fi utilizate, proces foarte lent ce are loc cu un consum mare de energie şi în urma căruia de cele mai multe ori rămân reziduuri.

Studiile medicale arată că substanţele anorganice sunt asimilate în proporţie de 2-8% pe când soluţiile naturale, organice sunt asimilate de către organism în proporţie de peste 90%!

Cum acţionează ionii din argintul coloidal-ionic [Ag+]?
Dimensiunile nanometrice aleionilor de argint – aceştia sunt de mii de ori mai mici decât o celulă sanguină umană – le permit să intre şi să iasă cu uşurinţă din celule, favorizând acţiunea germicidă. Această acţiune este favorizată şi de proprietăţile unice ale ionilor Argintului coloidal, ioni încărcaţi cu sarcină electrică pozitivă, aşa cum sugerează numeroase studii biologice.

Ionii de argint au sarcină electrică pozitivă, iar sarcina electrică este foarte importantă pentru acţiunea lor în corpul uman, care este bioelectric prin natura sa.

Pentru a înţelege cum acţionează Argintul coloidal-ionic, trebuie să înţelegem starea de boală.

Organismul uman întâlneşte agenţi patogeni şi alte entităţi străine în permanenţă. Când trupul este sănătos, acesta menţine un nivel de pH optim şi un mediu bogat în oxigen. PH-ul din interiorul celulelor este în mod normal alcalin, de 7,2–7,4. Totuşi, când o fiinţă nu menţine un mediu sănătos în corp, pH-ul intracelular începe să scadă. Acest fapt reduce potenţialul electric al celulei, iar ca răspuns, scade şi nivelul de oxigen. Agenţii patogeni aflaţi în corp vor ataca celulele slăbite şi se vor ins tala acolo.

Sub acţiunea Argintului coloidal-ionic, organismele care induc boala şi atacă aceste celule slăbite nu pot mai supravieţui în celule sănătoase care îşi revin şi au din nou un fluid intracelular cu pH peste 7,2.

Sarcina electrică pozitivă joacă un rol important în procesul de revenire a pH-ului. Atunci când ajung înzonele cu infecţii, trilioanele de ioni de argint aflaţi în stare coloidală, fiecare având o sarcină electrică pozitivă, modifică mediul electromagnetic şi corectează potenţialul electr
ic celular. Prin electricitatea pecare o aduce în corp,Argintul coloidal-ionic
este de asemenea un catalizator cheie în producerea de oxigen şi de alţi nutrienţi necesari pentru celule.

Organismele care induc boala nu pot supravieţui într-un mediu bogat în oxigen, astfel că pur şi simplu mor şi sunt apoi eliminate.

Aşadar, acţiunea terapeutică a ionilor pozitivi de Argint nu este
direcţionată restrictiv, fiind valabilă doar în anumite boli, aşa cum se petrece în cazul majorităţii medicamentelor de sinteză, ci este o acţiune universală, specifică structurii celulare.

Acest lucru explică de ce are un spectru atât de larg de
acţiune (650 boli).

Cercetările ştiinţifice au arătat că atunci când sunt prezenţi ionii de Argint încărcaţi pozitiv, se creează energi e electromagnetică în şi în jurul celulelor. Agenţii patogeni sunt astfel „dezactivaţi” şi totodată are loc o reîntinerire remarcabilă a ţesuturilor.

Argintul echilibrează viaţa moleculară complexă a diferitelor sisteme ale corpului, ajutându-l să se vindece singur.

Acolo unde fluxul bioelectric a fost alterat, restabilirea unui flux electric normal permite corpului să se detoxifice iar câmpul electromagnetic al trupului este refăcut.

ADN-ul din fiecare celulă este readus la ostare optimă de funcţionare de
către fluxul de energie electromagnetică, ceea ce are un efect profund de regenerare asupra ţesuturilor.

Durerea şi boala rezultă dintr-o întrerupere a biocurentului care curge în mod normal prin corp la o tensiune de 50–70 milivolţi.

Ionii de argint acţionează asemenea unui superconductor care creează punţi peste „găurile” electrice şi reface potenţialul electric la nivel
celular, permiţând existenţa unui flux de curent normal, sănătos.

Atunci când corpul electromagnetic este refăcut, acesta permite oxi
genului şi nutrienţilor esenţiali să intre în celule şi să susţină o viaţă celulară normală.

Putem spune că Argintul coloidal-ionic este un fel de baterie mobilă independentă, ale cărei particule se mişcă prin corp, refăcând forţa vieţii peste tot pe unde ajung.

Într-o înghiţitură de apă energizată cu Argintul coloidal-ionic există trilioane de particule de Argint.

În urma ingerării, se produce o creştere generală a energiei electrice pozitive a corpului, oxigenul şi alţi nutrieţi putând astfel să pătrundă
mai uşor în celule, unde optimizează funcţiile celulare şi declanşează procese de detoxifiere.

De asemenea, cercetările doctorului american Robert Becker au evidenţiat în anii ‘70 că argintul are efectul de a readuce celulele canceroase, încărcate negativ, la starea lor normală. Totodată el a demonstrat mărirea capacităţii de regenerare celulară cu ajutorul ionilor de argint încărcaţi cu sarcină electrică pozitivă.

În loc de concluzie:
Soluţiile pe bază de argint coloidal-ionic sunt un „must have” al zilelor
noastre.

În ziua de azi o persoană care nu suferă de nicio afecţiune este rar întâlnită.

Un produs natural, cu efecte imediate şi cu un spectru larg de acţiune este esenţial pentru ca în sfârşit fiinţa umană să iasă învingătoare în lupta cu boala, mai ales într-o perioadă în care economia de piaţă este un factor determinant în selectarea produselor terapeutice cu un
excelent raport calitate/preţ.

Tocmai de aceea vă recomandăm cu căldură produsele din gama
ARGENTUM+. Sănătate
*Produs notificat IBA: AA/3875/2010