Antiviral "1+1 CADOU in limita stocului Dacia Plant

New product

Antiviral comprimate "1+1 CADOU

Produs natural cu actiune imunostimulenta si antivirala, fiind recomandat in viroze respiratorii si infectii virale cu diverse localizari.


Ambalare: 2 x 60 comprimate

More details

19,99 lei tax excl.

Informații

Contribuie la:

- functionarea normala a sistemului imunitar (sustine organismul in lupta impotriva virusurilor si bacteriilor) si respirator

Antiviral este un produs natural care sustine organismul in lupta impotriva virusurilor si bacteriilor.

Virusurile sunt agenti patogeni de dimensiuni foarte mici (intre 8 si 500nm) care se reproduc numai in interiorul celulelor vii pe care le infesteaza, producand infectii virale (denumite si viroze). Din punct de vedere biochimic, virusurile sunt nucleoproteine alcatuite din molecule de acizi nucleici (ADN sau ARN) care au un invelis proteic denumit capsida. Infectiile virale pot fi localizate la nivelul tractului respirator (virozele respiratorii), tractului gastrointestinal (gastroenteritele virale), aparatului genital (infectiile cu virusul Herpes simplex de tip 2 sau papilomavirus), precum si la nivelul organelor: ficat (hepatite virale), piele (veruci, herpes, zona Zoster), meninge (meningoencefalita virala) etc

Adulti si tineri peste 15 ani: cate 1-2 comprimate de 3-4 ori pe zi, cu 30 minute inaintea mesei.
Copii cu varste intre 5 si 14 ani: cate 1/2-1comprimat de 3 ori pe zi, in functie de varsta.
Comprimatele se inghit cu apa sau se sfarama in gura (absorbtia substantelor bioactive este mult mai rapida). In caz de dificultate la inghitire, comprimatele se pot rupe in doua.

Ingrediente/comprimat:celuloza microcristalina; astragalus (Astragalus membranaceus) - extract hidroalcoolic 10:1 din radacina (150 mg); anason (Pimpinella anisum) - fructe (125 mg); propolis (100 mg); lactoza monohidrat; iarba-mare (Inula helenium) - rizomi (75 mg); echinacea (Echinacea purpurea) - extract hidroalcoolic 10:1 din parti aeriene (50 mg); dioxid de siliciu coloidal; ulei esential de tea-tree (Melaleuca alternifolia) (4 mg); ulei esential de cimbru (Thymus vulgaris) (1 mg).