Diabestop * 30cps Cosmopharm Mărește

Diabestop PROMO * 30cps + 30 cps Cadou Cosmopharm in limita stocului

New product

Scade glicemia .Transforma glucidele in energie. Protejeaza si regenereaza celulele pancreatice. Reduce complicatiile cronice ale diabetului: hipertensiune arteriala, accident vascular cerebral, neuropatie, retinopatie, tulburari de dinamica sexuala, depresie, osteoartropatie, tulburari cognitive si de memorie, pancreatita, steatoza hepatica, dislipidemie, infectii, obezitate, insuficienta renala

More details

28,99 lei tax excl.

Informații

DESCRIERE PRODUS

Scade glicemia si toleranta la dulce. Transforma glucidele in energie. Protejeaza si regenereaza celulele pancreatice. Reduce complicatiile cronice ale diabetului: hipertensiune arteriala, accident vascular cerebral, neuropatie, retinopatie, tulburari de dinamica sexuala, depresie, osteoartropatie, tulburari cognitive si de memorie, pancreatita, steatoza hepatica, dislipidemie, infectii, obezitate, insuficienta renala.

COMPOZITIE

INGREDIENTE ACTIVE / 1 CAPSULA:
CANT/CPS
%VNR*
Momordicin ® Extract uscat din fructe de Castravete amar(Momordica charantia) 125 mg **
GS4 ® Extract 6-9:1 din frunze de Gymnema sylvestre 125 mg **
pulbere de Scortisoara (Cinnamomum cassia) 50 mg **
Acid alfa lipoic 62,5 mg **
Oxid de Magneziu
furnizand magneziu elemental
50 mg
13,3
Oxid de Zinc
furnizand zinc elemental
5 mg
50
Sulfat de Mangan
furnizand mangan elemental
1 mg
50
Chromax ® Picolinat de Crom
furnizand crom elemental
22 mcg
55

*Valori Nutritionale de referinta cf. Regulament nr. 1169/2011 **Doza zilnică nu a fost stabilita.
Alte componente:
gelatina (capsula), celuloza microcristalina (agent de incarcare), stearat de magneziu si dioxid de siliciu (antiaglomeranti).
Diabestop® este marca inregistrata a CosmoPharm SRL Romania
Momordicin ® si GS4 ® sunt marci inregistrate ale Sabinsa Corp. USA
Chromax ® este marca inregistrata a Nutrition 21 LLC USA

CONTRIBUIE LA

  • red_arrow.png Castravetele-amar – „insulina vegetala”- contribuie la normalizarea glicemiei si la regenerarea celulelor pancreatice.
  • red_arrow.png Gymnema – „distrugatorul zaharului”- si Scortisoara scad pofta de dulce.
  • red_arrow.png Acidul alfa lipoic – „antioxidantul ideal”- transforma glucidele in energie, mentine valorile normale ale glicemiei si ale colesterolului sanguin, protejeaza sistemul cardiovascular, elasticitatea peretilor vasculari si reface senzitivitatea nervilor afectati.
  • red_arrow.png Cromul contribuie la metabolismul normal al macronutrientilor, la mentinerea concentratiilor normale ale glucozei din sange si la mentinerea functiei normale a ficatului.
  • red_arrow.png Manganul contribuie la metabolismul energetic normal si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
  • red_arrow.png Zincul contribuie la metabolismul normal al acizilor grasi, al carbohidratilor si la sinteza normala a proteinelor.

ADMINISTRARE

Utilizare:
1 – 2 capsule pe zi. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

Conditii de pastrare:
la temperatura camerei, la loc ferit de lumina si umiditate.

Notificare:
INCDBA-IBA nr. AA 4435 / 2011