Cele mai cumpărate

Information

Oferte speciale

Momentan nu există oferte speciale.

Lista produselor producătorului DVR Pharm

Firma este situata in Brasov si foloseste linii de productie moderne, aliniate standardelor europene. Suplimentele nutritive, pe bază de plante medicinale, ciuperci medicinale sau produse marine, se incadreaza in notiunea de PRODUSE PREMIUM.

Firma „DVR Pharm” si produsele cu acelasi nume sunt creatia unui colectiv cu decenii de experienta in domeniul terapiei naturale si al suplimentelor nutritive.


Firma este situata in Brasov si foloseste linii de productie moderne, aliniate standardelor europene. Suplimentele nutritive, pe bază de plante medicinale, ciuperci medicinale sau produse marine, se incadreaza in notiunea de PRODUSE PREMIUM. Practic, vorbim de primele produse naturiste cu calitate premium gandite, avizate si  produse in Romania.


De ce produse premium? În primul rând, datorita ingredientelor de cea mai buna calitate, testate in laboratoare de prestigiu din Europa, analizate pe loturi si a caror concentratie si puritate este garantata. Apoi, „DVR Pharm” aduce in atentia publicului din Romania retete si ingrediente cu caracter revolutionar, cum ar fi zeolitul silicic, ciuperca tibetana, stimulatorii de celule stem etc. Va invitam sa patrundeti impreuna cu noi in fascinanta lume a plantelor medicinale si a ingredientelor naturale, prin intermediul produselor noastre.

Mai multe
pe pagină
Se afişează 1-36 din 73 articole
Se afişează 1-36 din 73 articole