Cele mai cumpărate

Information

Oferte speciale

Momentan nu există oferte speciale.

Lista produselor producătorului Doppelherz

BRAND-UL DOPPELHERZ ARE O LUNGĂ TRADIŢIE ȘI PORNEȘTE DIN PUTEREA CELOR DOUĂ INIMI


Mai mult decât atât, Doppelherz vă oferă o varietate de vitamine, minerale și ingrediente speciale de înaltă calitate, pentru o viață activă și sănătoasă.

ISTORIA MĂRCII DOPPELHERZ


1919


În acest an, chimistul german Josef Peter Hennes din Essen a dezvoltat rețeta originală a tonicului Doppelherz Energy Tonic bazat pe extracte din plante și alte ingrediente naturale. Hennes și-a denumit produsul "Doppelherz". Compania farmaceutică pe care a înființat-o a produs și vândut tonicul cu succes.


1950


Popularitatea tonicului a crescut datorită unor campanii intensive de promovare. Simbolul expresiv al brand-ului, constand din două inimi, a devenit, în scurt timp, un simbol pentru vitalitate, sănătate și starea de bine. 
În anii '50, doamne casnice, îmbrăcate în culorile brand-ului - roșu și negru - promovau tonicul.


1982


Campania TV unică face istorie în 1982. Această campanie publicitară, lansată în anii '80, a căpătat statut de cult și încă este în memoria consumatorilor, chiar și în zilele noastre.


1998


Cutia cadou Doppelherz Tonikum și un spot special de Crăciun ajută tonicul Doppelherz să devină cel mai bine vândut produs pentru susținerea sănătății în timpul sezonului rece. Moș Crăciun personal ajută la eforturile de marketing depuse de companie și câștigă inimile consumatorilor în 1998 și 1999.


1999


O varietate mare de produse este lansată, printre care și o nouă campanie TV, în 1999. Motto-ul campaniei: "Pentru toți cei care "văd" lumea cu inima".


2000


Doppelherz nu este similar doar cu un tonic. Bazat pe motto-ul "Tot ce își dorește inima", Doppelherz investește în know-how, pentru a dezvolta noi produse. Doppelherz a devenit unul dintre brand-urile de bază în segmentele cu produse pe bază de usturoi, ginseng, vitamine, minerale și Omega-3, pe lângă tonicul Doppelherz, cu și fără alcool.


2001


Gama de produse se extinde prin adăugarea a noi produse în segmentul vitaminelor și mineralelor. Produsele noi sunt: Magneziu, Multivitamine, Calciu , B-complex, Acid folic, Fier + Vitamina C, L-Carntina + Magneziu, Siliciu, Hamei, Anghinare, Zinc+ Histidina etc.


2004-2005


Produse noi Doppelherz au fost dezvoltate și lansate cu succes pe piață.
Noi segmente au fost deschise cu Doppelherz capsule pentru Articulatii 600, Capsule pentru Articulatii 500, Aktiv-Meno trifoi rosu, Vizual aktiv+luteina, Ulei de somon 1000 mg, Doppelherz Gheara diavolului.


2006-PREZENT


Un întreg portofoliu de produse care răspunde necesității consumatorilor noștri a fost lansat și, în continuare, se urmărește lansarea de noi produse în linie cu tendințele actuale și cu ultimele studii din medicină.


COMPANIA QUEISSER PHARMA


DESPRE NOI


Queisser Pharma este sinonim cu viața sănătoasă și angajamentul pentru o stare bine. Munca noastră este complet orientată spre promovarea și menținerea unei bune sănătăți.

De aceea, nu suntem pregătiți să întreprindem ceva ce ar putea periclita starea de sănătate sau care ar putea dăuna mediului înconjurător. Toate produsele noastre, fie că vorbim despre suplimente alimentare  sau dispozitive medicale sunt de calitate premium. Aceasta este filozofia după care ne ghidăm, fiecare membru al echipei noastre deține responsabilitatea deplină a calității produselor noastre.

Clienții noștri au încredere în produsele noastre. Motivul este că gama noastră de produse este creată conform cerințelor lor, fiind produse de calitate înaltă. Consumatorii produselor noastre se așteaptă la calitate și considerăm că misiunea noastră este să întrunim aceste așteptări în fiecare zi.

Mai multe

Nu sunt produse ale acestui producător.