Ulei presat la rece din seminte de Marar *20ml Oleomet Mărește

Ulei presat la rece din seminte de Marar *20ml Oleomet

New product

Mararul este unul din cele mai puternice calmante naturale ale durerii

More details

25,99 lei tax excl.

Informații

Mararul este unul din cele mai puternice calmante naturale ale durerii. Are efecte relaxante si sedative, este un bun tonic nervos si fizic, recomandat in cazuri de depresie, surmenaj psihic, anxietate si astenii. Totodata, proprietatile laxative si diuretice ii confera eficienta in problemele digestive la adulti, copii si bebelusi.

Traditia populara recomanda uleiul de marar in imbunatatirea problemelor respiratorii, raceli, gripe si bronsite, iar continutul bogat in calciu si vitamine il recomanda in incetinirea instalarii osteoporozei la femei. Din timpuri stravechi este administrat pentru limbrici, colici intestinale, balonare, indigestie sau sughit.

Avand un continut bogat de fitohormoni, uleiul de marar poate fi utilizat atat intern, cat si extern, ajutand la cresterea sanilor (aplicat printr-un masaj local usor, circular), reglarea secretiilor vaginale, hidratatrea pielii si reglarea excesului de pilozitate in perioada menopauzei.

Uleiul de marar este un bun tonic fizic si poate fi utilizat in amestec cu alte uleiuri de masaj.

NU este indicata utilizarea uleiului de marar in caz de fibrom uterin sau cancer genital. Nu este indicat in perioada premenstruala.