Cele mai cumpărate

Information

Oferte speciale

Momentan nu există oferte speciale.

Lista produselor producătorului DOTTOR CICCARELLI

ITALIA de laboratoarele FARMACEUTICI Dottor Ciccarelli -MILANO

BRADURI PRINCIPALE:
PASTA DEL CAPITANO: Pasta del Capitano este o linie completa de produse pentru igiena orala ce a fost lansata in Italia anului 1905. Pana in prezent ramane printre cele mai renumite branduri din Europa. Linia de produse Pasta Del Capitano include categorii ce prezinta caracteristici exclusive: Pasta de dinti FARA PARABENI sau SLS, Apa de gura FARA ALCOOL, Periute de dinti – special concepute pentru probleme legate de gingii sensibile sau pentru albire, Caramele Balsamice pentru prevenire rosu in gat, Foite (Strips) mentolate cu XILITOL antibacterian si energizante. Produse diverse pentru igiena orala.

CERA DI CUPRA – o marca de prestigiu in piata produselor cosmetice pentru doamne, ofera o gama larga de produse pentru fata si corp.

Formula originala bazata pe ceara de albine a ramas neschimbata peste timp, fiind o solutie de tratament anti-imbatranire pentru toate tipurile de ten. Ingrijirea si tratamentul frumusetii feminine sunt asigurate prin urmatoarele linii de cosmetice:

• Cera di Cupra piele Matura
• Cera di Cupra piele Tanara
• Cera di Cupra gama Traditional

TIMODORE dr Ciccarelli – este linia de produse care datorita inovatiei si eficientei castiga fidelitate din partea celor ce o incearca. Este conceputa pentru igiena si deodorarea picioarelor si gambelor. Aceste produse indicate atat pentru prevenirea cat si pentru tratarea celor mai frecvente probleme ale picioarelor.

Se afişează 1-15 din 15 articole
Se afişează 1-15 din 15 articole