Cele mai cumpărate

Information

Oferte speciale

Momentan nu există oferte speciale.

Lista produselor producătorului Helcor

Compania farmaceutica AC HELCOR dezvolta activitati farmaceutice in sistem privat in Romania, Baia Mare.Productia de medicamente, comprimate si capsule, extinsa cu productia de vitamine, suplimente naturale reprezinta activitatea de baza a companiei. Cu o experienta  larga de-a lungul celor 25 ani de existenta, grupul AC HELCOR este un profesionist recunoscut in domeniul medical si farmaceutic ca producator de medicamente cu prescriptie medicala  si OTC.

Investitiile in tehnologii avansate de productie si laborator au permis instituirea unor activitati moderne de control al calitatii precum si dezvoltarea activitatii decercetare aplicativa, ceea ce a dus la incredere si siguranta in produsele AC HELCOR.

Cu fiecare produs, incercam sa indeplinim un crez asumat de a ne pune in slujba oamenilor si a contribui la o viata mai buna si mai sanatoasa. Misiunea noastra este de a pune la dispozitia milioanelor de oameni medicamente sigure, eficiente si accesibile.

      Viziune

Viziunea noastra este de a fi in continuare un pilon in productia de medicamente si produse pentru sanatate in Romania, capabil si statornic, la nivel national si international, ca investitor important si continuu in cercetare, dezvoltare si productie de medicamente,  toate acestea pentru ingrijirea sanatatii oamenilor.

       Misiune

Misiunea noastra este ca prin forte proprii, prin cunoastere, straduinta si excelenta profesionala sa punem la dispozitia milioanelor de oameni medicamente sigure, moderne, eficiente si accesibile. 

Se afişează 1-30 din 30 articole
Se afişează 1-30 din 30 articole