Despre noi

Viatanaturala.ro oferă servicii complete în domeniul distribuţiei produselor parafarmaceutice si a suplimentelor nutritive.

Cu o experienţă bogată, acumulată din 1992, ne-am creat legături strânse cu principalii furnizori de pe piaţă, legături ce se reflectă în profesionalismul cu care sunt onorate precomenzile plasate prin intermediul farmaciei online.

Viatanaturala.ro oferă peste 3.000 de produse din categoria suplimente alimentare, suplimente nutritive si parafarmaceutice, dorind să acopere cât mai multe din nevoile dumneavoastră.

În parteneriat cu furnizorii nostrii, încercăm să creăm o comunitate astfel încât am pus la dispoziţia vizitatorilor noştri zona de chat prin care pot comunica cu noi si pot afla răspunsuri la problemele care îi preocupă.

Punem la dispoziţia vizitatorilor şi membrilor Viatanaturala.ro o serie de articole editate de specialişti din diverse domenii de interes.

Pentru a simplifica procesul de precomandă şi al apropia cât mai mult de dorinţele şi nevoile pacienţilor noştri, am creat parteneriate cu companii de curierat rapid. Astfel, coletele pot fi livrate direct clientilor noştri, fără a mai fi nevoie ca ei să se deplaseze.

Pentru a păstra o legătură cât mai strânsă cu noi, puteţi contacta echipa de specialişti viatanaturala.ro prin e-mail la adresa office@viatanaturala.ro

Date de contact - Precomenzi şi facturare

FKRISTIN SERV SRL
Ro 16005349
J40/17278/2003
Bucuresti
NR CONT: RO78BTRL04701202311546XX

Transilvania Bank


Detalii si comenzi rapide la telefon 0720 734560

Adresa si puncte de ridicare personala a produselor din Bucuresti :

2) Soseaua Berceni 33 Piata Berceni-Oltenitei ( Magazin Naturist ) vis-a -vis de Spitalul Bagdazar Arsene . Magazinul se afla in cladirea administratiei pietei Berceni